SELIDBE

Selidba se nalazi visoko na ljestvici stresnih situacija. Izlazak iz zone komfora, promjena rutine, mnogo logističkih zadataka i obveza, zahtjevna organizacija i stiska s vremenom; sve su to dijelovi procesa selidbe, odnosno promjene mjesta stanovanja. Bez obzira što se često radi o selidbi koju smo planirali i željeli, trajno napuštanje dosadašnjeg mjesta življenja, priprema i sve vezano uz selidbu snažni su okidač stresa te mogu utjecati na mentalno zdravlje.

Želite li selidbu obaviti na jednostavan i bezbrižan način – potrebni su vam pravi majstori za selidbu. Naše bogato iskustvo i znanje garancija su da ćemo selidbu obaviti vrhunski i prema najvišim standardima struke.

Nudimo profesionalne usluge selidbi ureda, kuća, stanova, garaža, poslovnih prostora i drugih objekata. 

Uslugu selidbe završavamo u najkračem mogućem roku,  ovisno o Vašem planu usluge selidbe možemo odraditi u najkraćem mogućem roku, a sve uvijek u dogovoru sa Vama. Usluga selidbe se izvršava prema Vašim potrebama i mogućnostima po samome opsegu veličine posla za izvršenje.

Sa nama računajte na to da ćemo maksimalno paziti da vaše stvari 100% sigurno stignu na mjesto odredišta. Naša vozila se redovno odžavaju kako bi svojim klijentima pružili sigurnost pri selidbi stvari isto tako i održavanje higijene naših vozila jamči da vaše stvari stignu očuvane na željeno odredište.

1 Step 1
JAVITE NAM SE
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Selidbe u slikama