Zašto odabrati nas ?

Selidbe Zagreb s više od 10 godina iskustva u selidbama i prijevozu. Svojim klijentima osiguravamo vrhunsku uslugu selidbe i rješavamo ih svih problema koji se mogu pojaviti za vrijeme selidbe.

Ljubazni i sposobni djelatnici omogućit će vam da vaš prijevoz ili selidba prođe bez stresa, bez neplaniranih troškova i po povoljnoj cijeni!

Ako se odlučite za našu ponudu usluge prijevoza ili selidbe, potrebno je unaprijed rezervirati termin, a sve ostalo je na nama!

Uz uslugu selidbe, nudimo kombi prijevoz i razne druge usluge – kako bismo vam maksimalno olakšali proces selidbe.

Takoder imamo ekipu koja može izvršiti poslove poput krčenja zapuštenih površina,prenošenja namještaja, utovar, istovar, nošenje šute, kopanje, nošenje specijalnog tereta( sef, klavir, strojevi) rušenje zidova, nošenja namještaja i pločica po katovima, dizanje parketa, štemanja pločica,odvoz građevinskog otpada te svi ostali poslovi vezani uz grube fizičke poslove

Najpovoljnije cijene

Bez skrivenih i neplaniranih troškova.

Pouzdanost

Pronaći pouzdanog partnera je jedna od naših ključnih stavki u poslovanju. Rješiti ćemo Vašu brigu u najkraćem mogućem roku.

Sigurnost

Bilo da je riječ o selidbi Vaših stvari, kutija ili bijele tehnike naša ekipa se maksimalno brine o sigurnosti Vaših stvari.